DutchEnglishFrenchGerman
Selecteer Taal DutchEnglishFrenchGerman

Over ons

Hoe ons avontuur is begonnen en hoe het ontstaan is?

Het is puur ontstaan uit noodzaak !

Ons avontuur is begonnen in 2018

U kent het wel!

De ergernis die we allen hebben! 

De vingerafdrukken en de vlekken op het TV scherm, de spiegels en ramen. En natuurlijk de hoeveelheid moeite die het kost om ze perfect, zo niet goed schoon te krijgen.

Ons avontuur is begonnen met ons TV scherm. Mijn man weet er alles van, want dat was zijn afdeling waar ik overigens wel blij mee was. Tegenwoordig is het niet meer zijn afdeling omdat het niet meer hoeft!

Leest u hieronder waarom het niet meer zijn afdeling is.

Het was een helse klus om onze tv streeploos schoon te maken. Mijn man was zeker 20 minuten tot 40 minuten bezig met allerlei chemische stoffen en zogenaamde fijne doeken om het beeldscherm perfect schoon te krijgen. 
U kent het wel vingerafdrukken van kinderen en de nalatenschap van de insecten. Dat laatste is vooral in de zomer en vlak na de zomer goed zichtbaar. Om het perfect schoon te krijgen moest hij snel en secuur werken om streeploos en vlekvrij te krijgen. Oeps!  Hier en daar nog een streepje of een waasje. Ja hoor, weer overnieuw gehele beeldscherm schoon proberen te maken. Het was echter een uitdaging. Wat een frustratie was het voor hem! Wellicht kunt u zich daarin vinden of herkennen. 
Nou, zoals altijd is hij opzoek gegaan naar een oplossing. Niet veel later kwamen er tientallen producten binnen waar hij het eindproduct heeft geperfectioneerd. Na negen maanden mag het resultaat er dan wezen. Ook al zeggen we dat zelf. Na duizenden tevreden afnemers kunnen we concluderen dat het echter wel zo is. We zijn er terecht trost op. 

Niet alleen wij maken gebruik van deze prachtige doeken met uitmuntende resultaten. Nu kunt u er ook gebruik van maken. Wat een gemak en tijdsbesparing. Wij vinden het fantastisch om te horen hoe gemakkelijk het schoonmaken gaat en hoe tevreden u bent over het gebruik en het resultaat. 
Zodoende is ons avontuur begonnen met iZi-Clean doekjes. 
Nu is onze tv in een paar tellen perfect schoon met onze vochtige iZi-Clean doekjes.  Nee hoor niet alleen de tv, maar ook de spiegels, ramen, glazen, rvs, keuken, badkamer, auto…..etc, etc
Dankzij iZi-Clean doekjes is het schoonmaken geen last maar een lust geworden.
Wilt u ook genieten van uw schoonmaak werkzaamheden, wacht en twijfel niet en bestel direct.
Ik weet zeker dat u spijt krijgt waarom u niet eerder heeft besteld.
Groetjes,
Yasmin

Kwaliteit en de prijs kan dus door 1 deur

Voortgang in 2020

  • mei 2020 lancering izi-clean.nl
  • augustus 2020 lancering izi-clean.com

 

Een eerlijk product voor een eerlijk prijs. 

Wij zijn zeer aangenaam om te horen dat er niet te veel gezegd is over ons product en dat iZi-Clean doekjes doen wat ze beloven en wat ze horen te doen. 

Waarom wij super enthousiast zijn?

Deze zijn enkele van de duizenden positieve ervaringen die wij inmiddels hebben ontvangen en
die wij graag met u willen delen.
Uw enthousiasme maakt ons meer enthousiast.
Is dat niet betoverend mooi en hartverwarmend?
Gratis Verzending

va. € 100.- binnen NL

Dezelfde Dag Verzending

bestellingen voor 16.00 uur

100% Tevredenheids- Garantie

Niet Goed = Geld Terug

30 Dagen Retourbeleid

30 dagen verlengde retourbeleid

100% Veilig Betalen

Ideal / PayPal / CreditCard